Viziunea Noastră...

Practic firma noastră are o experienţa în domeniul confecţiilor accesoriilor de utilaje pentru construcţii şi nu numai, în ţară şi internaţional de aproximativ 20 ani. Scopul nostru încă de la lansare pe piaţa din România, a fost acela de a furniza cele mai bune echipamente sau ataşamente: cupa trapezoidala, cupa cereale, cupa de taluz, graifer, graifer forestier, lama de zapada, gredere, lama de uzura, dinţi de cupa, bolţuri, braţe la preţuri corespunzătoare calităţii acestora.

Produsele Noastre:

Asigurându-vă că sunt confecţionate din materiale alese, venim în ajutor cu cele mai bune echipamente pentru utilajele dumneavoastră, acoperind o gamă largă de produse: cupe, furci, dinţi de cupe, lame, brațe, freze, bolțuri, sisteme de prindere. Cuprindem toate modelele de utilaje: CAT, MF, JCB, VOLVO, KOMATSU, ATLAS, BOBCAT etc.

Vă asigurăm de corectitudinea şi seriozitatea noastră, oferindu-vă soluţii optime pentru cererile dumneavoastră. Prin legătura dintre firma noastră şi clienţi, realizăm desfăşurarea impecabilă a comenzilor, definite de punctualitate şi calitate.

Necesitatea domneavoastră, prioritatea noastră !

Alegerea Perfectă !

Despre noi.

Ideali pentru nevoile voastre !

© 2014 by Paul Straniș

Persoană contact: Mircea Straniș

 

Telefon: (+4) 0754 390 689 

Email: echipamenteutilaje@yahoo.com

Persoană contact: Andrei Straniș

 

Telefon: (+4) 0753 702 410 

Email: echipamenteutilaje@yahoo.com