Cupe cereale, multifuncționale, excavare, taluz.

Realizăm cupe frontale şi de excavare pentru toate modelele de: buldoexcavator, excavator, volă, tractor şi mini încărcător.

Cupele sunt confecţionate în funcţie de: tonajul utilajului, modelul acestuia, sarcina de ridicare, sistemul de prindere. Dacă doriţi o cupă fabricată după specificaţii personale legate de forma, lăţimea, volumul sau alte componente, vă putem oferi cupa conform acestora. În acest album vă prezentăm mai multe tipuri de cupe: cupă multifuncţionale, cupă cu dinţi sau doar cu lamă de uzură, cupă de cereale, cupă trapezoidală, cupă de taluz.

 

Mai mult

© 2014 by Paul Straniș

Persoană contact: Mircea Straniș

 

Telefon: (+4) 0754 390 689 

Email: echipamenteutilaje@yahoo.com

Persoană contact: Andrei Straniș

 

Telefon: (+4) 0753 702 410 

Email: echipamenteutilaje@yahoo.com

CUPA TRAPEZOIDALA CU RIGOLA SANT

CUPA TRAPEZOIDALA CU RIGOLA SANT: Cu o formă constructivă mai complexă, cupa trapezoidală cu rigolă este folosită în construcția drumurilor publice pentru obținerea șanțurilor de scurgere cu profilul necesar utilității acestuia. Vă oferim orice model de cupă trapezoidală cu rigolă pentru toate utilajele de excavare. Pentru orice tip de utilaj: CASE, MF, VOLVO, CAT, BOMAG, JCB, ATALS, KOMATSU, TEREX, NEW HOLLAND, LIEBHERR, HANOMAG, MANITOU